Hur hittar ni hit???

En fråga från mig till dig och svara ärligt!!

Hur hittade just DU hit? =)


seriösa svar krävs!


Ny blogg!

http://bellasord.blogspot.com/


Vad jag nu ska skriva i den vet jag inte :P

Sv till Saari

Sv : Ingen mer än Malin och mig vet hur mkt kontalt vi hade med varandra. Det kan du aldrig få veta. Jag älskade Malin för hennes personlighet! Vi hade kul på msn, å sms! Och vi pratade i telefon när jag va inlagd 2009...Och jag älskade Malin, 2008 - 2009 va hon en av dom viktigaste personerna i mitt liv, Det ´kan ingen ta ifrån mig! Sen hade vi inte så mkt kontakt, men förra året fick vi upp den igen. Hon hjälpte mig med min blogg, och vi blev igen kompisar på facebook..Sen tyckte jag att de va konstigt att hon aldrig va inne på msn eller svarade på mina sms. Sen igår läste jag detta i din blogg, och blev jätte chockad! Hur kul är det att ens kompis är död? De va likadant med Looi, de fick jag också reda på via internet (facebook av alla sidor). Och jag har rätt att säga att jag älskar Malin för alltid, för jag kommer aödldrig att glömma henne. Hon var speciell..


Jag mår helt okej :)

Jag myser! Har pepparkaks deg, lussekatter och cola! Fattas bara julmusten! Lyssnar på jul musik gör jag med! Jag älskar julen! Allt är så mysigt då :). Helst ska de va snö åxå!


It may be winter outside, but in my heart is is it spring! :)

Allt fler ger upp mig..

Alla mina vänner lämnar mig, dom pallar inte att jag mår dåligt..Så nu står jag ensam kvar..

Jag vet inte vad jag ska göra. Mina vänner säger att jag måste förändra mig, men jag fattar inte hur. Jag är bara mig själv. Och är öppen med mitt självskade betende..Men de är tydligen fel. Tydligen ska man hålla käften och se glad ut! Hur fan ska jag kunna be om hjälp? Jag är inte den som kastar glas eller skriker, jag vänder det innåt mot mig själv..Jag är bara mig själv...Jag borde kanske börja skrika och välta saker för att folk ska fatta att jag inte mår bra...

Lauren lämnade mig idag, likaså Amanda...Jag fattar inte, baar för jag igår skrev hur jag skadade mig själv...Fatta jag har de inte lätt nu och behöver mina vänner, o då lämnar dom mig! Bara sådär pang bom! Jag pallar fan inte mera! Jag vill inte! Jag vill dö!


....

Jag "skyltar" inte med vår vänskap! Jag blev så jävla chockad..Jag är helt tom på ord just nu...

Förlåt så jävla mkt då!

Ska detta bli som de blev med Looi? Att alla går emot mig? 

Förlåt att jag och Malin inte hade så mkt kontakt, vilket delvis va mitt fel..Men jag älskade ändå henne högt..Jag tycker ni är patetiska. Malin va min vän, jag kommer aldrig att glömma hennes och mina telefon samtal, våra samtal på msn eller sms..Hon var ett stort stöd för mig 2008 då min farfar dog..Varför ska jag inte få sörja min vän?


Malin, vila i frid!






Älskar dig för alltid!! <333333


Malin hjälpte mig med min andra blogg. och vi hade msn kontakt och sms kontakt, och jag tror faktiskt att vi pratade i telefonnågra gånger..


Mina mobiler!

Just nu använder jag Sony ercsson w980, den är skit bra! Älskar den! De e min styv mammas gamla, men så jäääävla bra!!




Har även en HTC desire eller vad den nu heter. Vit är den! Men den suger enligt mig! Jag använder bara den som mp3, då man inte behöver ha ett sim kort i den för att lyssna på musik!




Pepparkaks deg <3

Gissa vem som köpte det idag ;)

Nu blir de massa mys med pepparkaks deg o julmust!!


Köpa boken!

Imorgon ska jag köpa boken rättspsyk eller vad den nu heter av Sofia Åkerman! Den verkar vara bra! Jag har en kompis som sitter på RPK i växhö så det ska bli intressant.

Har du läst den? Vad tycker du om den?


Gammal bild som jag fortfarande gillar på ngt sätt...


Jag har varit skadefri i över en månad nu!

Jag försöker minnas, men kan inte minnas när jag skadade mig senast! Överdosen räknar jag inte, utan när jag senast skar mig! Det är över en månad sen! Men det är jobbigt, så jävla jobbigt! Läkaren är rätt dum dock. Han säger att om jag skadar mig så skrivs jag ut direkt! Men hallå, varför tror du att jag är här? Jo, för att sluta skada mig!


Det är medicinen zyprexa som har hjälpt mig att bli skadefri! Utan den vet jag inte var jag hade varit idag..Tack zyprexa!!


Har ni några tips på hur man klarar av att inte skada sig själv?


Trött på livet (ovanligt, noooot!)

Jag är trött, så jävla trött. Jag orkar inte kämpa mera. De känns som att jag kommer falla på mål snöret. Jag har gråtit varje natt i en vecka nu. Jag pallar inte gå och vara ledsen Mår så jävla piss dåligt!!


Karin och jag <3

Jag minns när bilderna togs, vi hade varit på bo ohlsson (i Tomme lilla, hej!) Och köpt röd hårfärg. Jag hade svart hår innan det och blekte de först, men lite svart satt kvar så jag fick mörka slingor. Sen efter vi hade färgat håret så sminkade vi oss och gick på på puben! Vi hade sjukt kul den kvällen!!




R.i.p

Lasse Brandedy (KurtOlsson)

1945 - 2011


Hur hjälper man Camilla?

http://rattspsyk.wordpress.com/2011/11/19/hur-hjalper-man-camilla

Läsvärt!

Hur tycker DU att man ska hjälpa henne? Jag tror ett behandlingshem med terapi skulle hjälpa henne. Jag har läst hennes blogg ( http://www.doden.blogg.se/ ) i flera år och tycker så synd om henne!


Kan inte sova!!

Hatar det!!! Vill sova!!!

Ny design :)

Vad tycks?? Bättre än den förra?

Gamla bilder


Pappa & jag


Mamma och jag


Jag bebis


3 månader på psyk..

Nu har jag varit inlagd på psyk i 3 månad...O de lär väl bli lite till..Jag vill skriva ut mig, men då går allt åt helvete o de blir inget behandlingshem..


Jag vill supa, knarka eller vad fan som helst! Pallar inte med denna ångesten mer!!



Har ni några knep på hur man avlöser ångest/inte skadar sj?



Pappa och jag på bilden..


Joakim <3

Jag älskar dig! Vi 2 igen nu, för alltid denna gången! <3



Sovit hela dagen..

Idag har jag sovit hela dagen, eller ja nästan. Jag va uppe kl halv 10, till halv 12. Då somnade jag igen och sov till 15...Skönt som fan! Men hur jag ska kunna sova inatt vet jag inte..











Gammal bild från 2010

Hög som fan va jag, men jag ler iaf!


Gammal bild från 2006

Min värsta tid..


En dag med mamma! <3

Min fina kom idag till mig <3

Hon hörde mina tårar igår i telefonen, och en natt ssk med...

Idag va jag på stan med mamma, helt plötsligt hör jag en röst "hej bella!" Mitt ex. Jag tänkte "hur fan ska detta gå nu då?" Det slutade med att jag kysste han två gånger!! Herregud, jag dumpade ju han! Men de kändes så neutralt att kyssa han, så jävla bra! Men nu tror han säkert att de är vi 2 igen..Jag vet inte hur jag vill ha det :S. Jag vill ha han men samtidigt inte..Svårt detta >.<..


Det dalar neråt..

Mitt mående är åt helvete..Jag bröt ihop inatt, min rums kamrat tröstade mig bra :) Jag råkade väcka henne med min gråt dock..

Igår natt va jag på akuten och drack äckligt kol...Jaja, man får ta konsekvenserna av sitt handlade..


Idag fick jag en onepieace av mamma! <3


Fast min är grå med svarta ränder :)

Svar på kommentar 4



svar : Hej på dig!

jag har bra kontakt med mamma, mindre med pappa, av vissa saker..
Jag har inte gått klart gymnasiet..


Bara äter hela tiden :S

De känns som att jag bara äter hela tiden!!! Först 2 portioner till lunch, sen en halv påse chips. Och sen 2 portioner (stora) till kvällsmat :S. Och nu sitter jag och trycker i mig riskakor...

Men de e mina mediciner som gör att jag äter mkt. Seroquel och zyprexan är det...Äter 5mg zyprexa och 300mg seroquel till natten..Hel sjukt!

Jag vågar inte/vägrar väga mig!! Jag vill inte se siffrona som ligger över 65kg nu! Jag tror jag väger det, vet faktiskt inte, men sist jag vägde mig för 3 månader sen så vägde jag 60kg..O då kunde jag fortf ha BH i storlek 70A, nu har jag 75B! O snart en C kupa tror jag, :S. fett jobbigt är det iaf! Hur fan ska jag kunna gå ner i vikt sen?? Jag äter ju hela tiden! Fast jag mår bra fysiskt när jag äter, mne långt inne i mig skriker folk åt mig att jag kommer bli ännu tjockare än vad jag redan är! Jag vet att jag måste ner i vikt! Men jag ska försöka fixa det när/om jag kommer till öp!!



Aha...

Har inte skrivt på länge nu..Mår inge bra alls, jag har gett upp känns det som..



Enligt min kp här på avd så tvekar öp på att ta emot mig, medans mitt personliga ombud säger att dom kommer ta emot mig. Vem fan har rätt? De känns som att personalen här ljuger för mig hela tiden. Dom släckte mitt sista hopp när dom sa de om öp..

Vad har jag då att kämpa för?







Varför jag låter bloggen vila / Frågestund!!

Jag låter min blogg vila för jag orkar helt enkelt inte skriva. Har börjat må sjukt dåligt igen. Och kommer såklart skriva mer när jag mår bättre!!




Så länge medans jag har blogg vila så tänkte jag ha en FRÅGESTUND! Vad säger ni om det!?


Fråga här i detta inlägget så svarar jag i ett annat!


Puss på er! Ni är fan bäst!

3 år sen farfar dog..


Idag är det 3år sen min älskade farfar dog :'(
 
Miss you soo much grandpa!
<3






Idag är det 3år sen min älskade farfar dog :'(
 
Miss you soo much grandpa!
<3

KOM HEM!!!!!

Låter bloggen vila

Jag återkommer när jag mår bättre, ha de bäst sålänge <3

Jag saknar era peppande kommentarer..

Det är när jag mår dåligtg som jag behöver er! Jag saknar era kommentarer...Jag behöver peppas för att orka...


Lisa är iaf snäll som skickade ett pepp sms till mig idag! Hon vet att jag inte mår bra iaf..


För vilken normal människa vill ta livet av sig?

....

Mitt i natten och jag kan inte sova :(

Jag vill döööö!!!

Jag orkar serisöst inte mera nu! Allt är ett helvete!! Tankar på överdos är så starka..

Mamma, jag älskar dig! <3

Mamma, jag älskar dig sjukt mycket!

Tackvare dig så lever jag kvar!

Du är de finste jag äger!










Mamma snälla säg att allt kommer bli bra?


Ta livet av mig.

De senaste dagarna har mina tankar baar varit självmord..Jag vill ta en överdos, skära mig, dricka sprit och ta droger...Men jag ska inte! Fast jag vill dra till apoteket och dra i mig vad som helst..

Flashback..

Jag har börjat tänka mer och mer på när jag va liten och tonåring..


De första minnet kommer från skolan, 2an, jag va alltså 8år...


Dom "stora" killarna ber mig och en kompis följa med upp i skogen, dom skulle visa oss nått kul sa dom..
Uppe i skogen så binder dom fast oss vid ett träd. Min kompis lyckas slita sig loss å sprang därifrån..Hon bara lämnade mig helt själv med killar jag avgudade då..Jag blev fastbunden, och dom drog ner mina byxor och trorsor..Jag minns inte mkt mer av det. Men jag minns att jag blev ledsen, men sa inget...Sen så släpper dom mig när dom är klara...Jag springer och berättar för min bästa kompis. Vet ni vad hon säger??? (Fan vad jag hatade henne då!!) Hon säger att jag får skylla mig själv!! Herregud, jag va åtta år!!


Ingen vet om detta, de gör ont att skriva och berätta, men jag har börjat öppna mig mer och mer..





De andra minnet/minnena är från högstadiet. Mamma och jag bråkade varje dag och hon slog mig ofta..Jag skar mig i stort sätt varje dag. En vecka i december så TVINGADE min läkare mig att komma till BUP varje dag och visa mina armar och ben för henne. Mamma och pappa gillade inte det, men om jag inte kom så fick jag LPT. Sen efter en vecka hos henne så fick jag nog! Jag hade hittat mammas medicin låda, full med piller. Så en dag när mamma inte vahemma så passade jag på. Jag bröt upp lådan och stoppade på mig piller i en påse. Mammas sömn piller, adhd piller, mina zoloft, mina propavan osv..Jag gick ut, till en lekplats. Kröp ihop i ett litet hus, såna som finns på lekplatser ni vet? Jag hade tagit med mig vatten. Började ta piller, bara tog och tog. De blev över 100 olika piller, sen gick jag hem. Kl blev typ 20.00 när mamma gjorde popcorn. Jag ville inte ha, de avslöjade mig. Mamma såg att jag hade tagit piller. Jag blev jätte påverkad, o skulle gå och lägga mig. Mamma skrek på mig, men nej jag hade bara tagit 2st propavan enligt mig..Sen minns jag inte mer. Jag somnade in, nästa sak jag minns är på sjukhuset. Jag låg på sjukhuset i en säng och de va spindlar överallt! Ur golvet, taket, droppslangen, täcket och tillslut från mig! Jag hade panik! Jag va 16år och hade för första gången i mitt liv hallisar..Jag minns bara att jag thatade om att röka hela tiden. Vilket jag såklart inte fick. Blev flyttad till BUP.




Nästa minne är en överdos på psyket 2009

onsdag, november 4

I lördags kväll så blev allt bara för mkt för mig och andra pat..vi bad om ångest dämpande, men fick som svar att vi skulle prata med min konaktperson K. Men saken är det att hon var upptagen med annat. Så, X gick till apoteket och medans hon gjorde de så passade jag på att skära mig i benet (inte alls djupt alls). Sen kom´X tillbaka med 56st zyprexa. Så jag, X och Y tog tabletter, jag och X tog 17st och Y tog 7st...Sen sa vi till L, vad vi hade gjort som skällde ut personalen som frågade vad vi hade gjort, och vi sa som de var att vi hade skadat oss (X hade bränt och skurit sig också) och tagit tabletter..K sa att vi skulle gå och lägga oss i våra sängar, men jag ville inte. Nu hade tabletterna kickat in för sen minns jag inget förens jag sitter i en rullstol, påväg ner till akuten. På akuten blir jag medvetslös och dom magpumpad tror jag (minns inget av de jag skriver nu, folk har berättat för mig). Sen slogs jag med en natt personal på AVA för jag inte fick gå ut röka. Sen hade jag tydligen legat i bältesäng också. Och sen började jag bråka med en skötare från psyk som satt och vaktade mig..Sen vid halv 12 dagen efter så skulle jag tillbaka till avdelningen. kom tillbaka och hallucineracde kraftigt mkt på avd! Läskigt som fan! Usch..Dom sa att nag va minuter från att dö..





TA LÄRDOM AV DETTA! TA ALDRIG ÖVERDOSER!!! DET ÄR INTE VÄRT DET!!!

My angel <3

Fina bilder, Looi's mamma MMS:ade mig dom nu ikväll!
Loo's grav på halloween <3

Saknar dig Looi!!!
 
Älskar dig för alltid!

















HAHAHAHAHA xD

 
‎12 saker du önskar att du INTE visste:

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
... exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Stilnoctad soim fan!

20mg stilnoct
3ml theralen

och jag är sjukt borta, men íntye trött :S Bara hög!


Gamla bilder...

Från början av detta året...

















Electropop!!

Så sjukt bra låt!!! Jag borde sova nu, tog stilnoct kl 22, men den har inte verkat ännu...Får be om mer theralen vid 23.30 typ...

<3


<3 kroppen


Min ängel <3

Bild tagen av Ullis <3


Rätt mysigt..!

Jag gillar min säng hörna, perfekt med datorn så jag kan sitta under täcket och skriva :P. Min rumskamrat och jag kommer skit bra överrens åxå! Jag har verkligen bäddat in mig nu, under täcket och bara myser! Ska sitta här tills postkods miljonären börjar halv 8, sen krypa ner kl 20 igen ^^


Min bros son och jag på hans dop!


Gamla bilder på mig...












Höst <3




Mitt hem just nu..

Drygt som fan att sitta på psyk, men jag gillar min plats iaf :P De är här jag sitter och bloggar :P



Jag hatar dig, tant jävel!!

Började idag bråka med en tant här. Vi andra patienter hade bestämt att se postkod miljonären på tv 19.30 som vanligt. Så sitter hon vid TV:n då så började vi bråka..


Jag : Alltså vi har redan bestämt att vi ska se de programmet sen idol.
Hon : Men nu har jag suttit här lugnt hela eftermiddagen så kommer du din lilla speta å baar förstör!!
Jag : Jaha, men vi har bestämt de iaf!

Jag försökte ta fjärrkontrollen från henne, då försöker hon slå mig!!!!! :O

Jag bara skriker : Är du helt sjuk i huvudet din idiot? Vafan gör du????

Då kallar min rumskamart på personalen. Dom kommer.

Personalen : Vad är det som händer?
Jag : Vi har bestämt tv program men hon där vägrar ge mig kontrollen och försökte slå mig!!!
Pat som jag bråkade med : Du jag heter faktiskt Anna-Karin!!
Jag : Jaha, men jag skiter väl fan i vad du heter!!
Personal : Ja, men vad vill ni se på då?

4 patienter och jag säger postkod miljonären och hon tanten säger det på 1an.

Personal : Ja, men då är det marijoteten som avgör!
Tanten bara : Jaha, men då går jag och tar livet av mig nu!!!

Personalen ger mig fjärren ;)..


Jag hatar hon tanten! Försöka slå mig vafan :S

Svar på kommentar



Menar du mina kvälls mediciner? eller hela??


iaf äter jag

300mg seroquel
5mg zyprexa
20mg stilnoct
3ml theralen

sen 23.45 1ml theralen



Här nedan är en lista på hela min medcin lista

kl. 08.00

100mg Gabapentin (lugnande)
100mg sertralin (ångest dämpande)

kl. 14.00

100mg Gabapentin (lugnande)


kl. 20.00

Gabapentin 100mg (lugnande)
Seroquel 300mg (3x100mg) (rogivande)
zyprexa 5mg(sammma som ovan)

kl. 22.00

2ml theralen (för att göra mig trött)
20mg stilnoct (insomnings tablett)


kl. 23.45

1ml theralen (lugnande)


Tråkigt... -_-

Jag har sjukt tråkigt -_- Sov iaf till halv 12 idag! :)

Haha sjukt ball xD

haha här på psyk är en port telefon efter kl 21, så ringde jag på nu å bara "knark langare" när dom svara dom bara "hallå??" jag bara "men de e jag!" xD

sjukt ball!


Lisa abstinens!!

Jag saknar Lisa sjukt mkt! Hon kommer på fredag :D ..


Pressbyrån har börjat sälja lussekatter, till min lycka! Älskar de! Köpte 4st idag, och har ätit 2st :)


Jag har sjukt tråkigt >.<

Diddy - Coming Home (feat. Dirty Money and Skylar Grey)



I'm coming home
I'm coming home
Tell the world I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the world I'm coming

[Diddy]
I'm back where I belong, Yeah, I never felt so strong
(Yeah, I'm back baby)
I'm feeling like there's nothing that I can't try
And if you're with me, put your hands high (put your hands high)
If you ever lost a light before, this ones for you
And you, the dreams are for you

I hear "The Tears of a Clown",I hate that song
I always feel like they talking to me when it comes on
Another day, another Dawn
Another Keisha, nice to meet ya, get the math I'm gone
What am I 'posed to do when the club lights come on
It's easy to be Puff, but it's harder to be Sean
What if the twins ask why I ain't marry their mom (why, damn!)
How do I respond?
What if my son stares with a face like my own
And says he wants to be like me when he's grown
Sh-t! But I ain't finished growing
Another night the inevitable prolongs
Another day, another Dawn
Just tell Kiesha and Teresa I'll be better in the morn'
Another light that I carry on
I need to get back to the place I belong

[Dirty Money - Chorus]
I'm coming home
I'm coming home
Tell the world I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the world that I'm coming home

[Diddy - Verse 2]
"A house is Not a Home", I hate this song
Is a house really a home when your loved ones is gone
And n-ggas got the nerve to blame you for it
And you know you would of took the bullet if you saw it
But you felt it and still feel it
And money can't make up for it, or conceal it
But you deal with it and you keep ballin'
Pour out some liquor, play ball and we keep ballin'
Baby we've been living in sin 'cause we've been really in love
But we've been living as friends
So you've been a guest in your own home
It's time to make your house your home
Pick up your phone, come on

[Dirty Money - Chorus]
I'm coming home
I'm coming home
Tell the world I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the world that I'm coming

[Diddy - Verse 3]
"Ain't No Stopping Us Now", I love that song
Whenever it comes on it makes me feel strong
I thought I told y'all that we won't stop
We back cruising through Harlem, Viso blocks
It's what made me, saved me, drove me crazy
Drove me away than embraced me
Forgave me for all of my shortcomings
Welcome to my homecoming
Yeah it's been a long time coming
Lot of fights, lot of scars, lot of bottles
Lot of cars, lot of ups, lot of downs
Made it back, lost my dog (I miss you BIG)
And here I stand, a better man! (a better man)
Thank you Lord (Thank you Lord)

[Dirty Money - Chorus]
I'm coming home
I'm coming home
Tell the world I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
Tell the world that I'm coming....home

Varför sover jag inte?

Trots mkt medicin på kvällen så sover jag inte...Jag behöver min sömn!!

Bra låtar!!




RSS 2.0